pembuka kata

About Me

My photo
hidup ni kekadang amat menyusahkan..tapi hanya kesabaran yang mampu memacu hidup ni kearah yang lebih indah dan sihat...so pada sape2 yang tension or bored , jom kite berbelog...haahhahahha

Wednesday, September 4, 2013

Segmen Santai September by Cik akak


Segmen Santai September by Cik akak








klik banner untuk join

:: wah bangun pagi2 dah nampak Cik Akak hapdet GA terbaru dia..
::  Selain fanatik warna purple cik akak minat warna apa?" >> saya x tau, tapi saya rase PINK or merah jambu sebb org pompoan kan memang suka kaler tu...hik3
:: harap2 betul la tekaan saya tu....



6 comments:

  1. Makseh sudi join segmen santai cik akak nie...
    maklumlah simple je....

    jom tengok link anda kat sini....semak warna pilihan...

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/09/senarai-peserta-segmen-santai-september.html

    ReplyDelete
  2. salam...ayu dtg dari segmen yg sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen sempena exam UPSR ..hehe..ada masa boleh la join yer..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-santai-september-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  3. salam.. dtg dr segmen yg sama.. jemput singgah 'umah' kita yer.. >.<
    http://warnawarnithecolorz.blogspot.com/2013/09/segmen-santai-september-by-cik-akak.html

    ReplyDelete

nak cakap pe???