pembuka kata

About Me

My photo
hidup ni kekadang amat menyusahkan..tapi hanya kesabaran yang mampu memacu hidup ni kearah yang lebih indah dan sihat...so pada sape2 yang tension or bored , jom kite berbelog...haahhahahha

Sunday, August 25, 2013

Giveaway 2013 By Jaja


Giveaway 2013 By Jaja




klik banner kalau berminat nak join

hadiah yang aku nak???...hmmmm

1. Polaroid Camera : sebab>> giler la sape xnak bende ni kan

2. Vaucher RM40 for Pizza Hut: sebab aku memang kaki makan..dapat voucer lagi

3. novel : Suami Aku Ustaz : sebab>> kawan aku cakap novel tu best, so kalau dapat aku xyah beli lagi

2 comments:

  1. no 57
    http://jajaxxxxx.blogspot.com/2013/08/peserta-giveaway-2013-by-jaja.html

    ReplyDelete
  2. Jm join GA ni :)

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/menangi-rm25000.html

    ReplyDelete

nak cakap pe???