pembuka kata

About Me

My photo
hidup ni kekadang amat menyusahkan..tapi hanya kesabaran yang mampu memacu hidup ni kearah yang lebih indah dan sihat...so pada sape2 yang tension or bored , jom kite berbelog...haahhahahha

Wednesday, August 4, 2010

harapan daku

memang x sangke arini aq hepy semcam jer...stat dari bangon tidor pagi tady...aq dapat rasekan ade somethng akan beraku kat aku..rupe2nye arinin aku bertemu dengan someone yang aq benci selame semiggu yang lalu..
arini aq ley senyum depan die and then aq rapat balek macam sebelum nih...arghh aq rase macam aq mulekan sesuatu yang baru..aq hepy sesangat..ya ALLAH..terime kaseh atas ape yang telah kau takdirkan untuk aq..aq berterime kaseh sesangat..skunk ni aq x membenci sesiapa agy dah..aq mampu melupakan semua yang die lakukan kat aq...ntah kenape aq ley lupekan semuanya walaupon pahit untuk ditelan...kenape aq ley jadi camnih???by the way aq hepy gler...x tau nak cakap per..aq ngan die dulu rapat macam adik beradik tetapi minggu lepas die wat something yang aq x ley terime sesangat...tetapi harini aq senyum n terus rapat..lepak sesame...trime kaseh sesangat...so pade sesipa yang membace aq nye blog nih..aq harap korang pon dapat wat macam yang aq wat nih kan?x bek kite terus membenci orang laen,sebaeknye kite rapatkan ag hubungan nih...
k sekian tok waktu nih..ade mase paan akan update kan story yang baru agy..daa

7 comments:

  1. aq teringatkan dy...msh mara lagikah dy terhadap aq...umm dlu kami kawan..dlu kami rapat..dlu kami gelak ktawe..dlu....tp skang..umm myb salah aq...
    aq windu nak lepak ngan dy..windu sgt2...

    ReplyDelete
  2. xpe..sesungguhnya tuhan uh maha adil nnmaha penyayang...ko sabor r ek atas ujian yang die turunkan kat ko nih

    ReplyDelete
  3. ko taw ke sape yg aq maksudkan???

    ReplyDelete
  4. x tau agy r...nak cter ker?
    cter je r..aq x kesah

    ReplyDelete
  5. owh len bole bace kan...kang dy terbkak blog ko ke...naye je aq..

    ReplyDelete
  6. ye ker?
    nak memang blog tok privasi je kan?
    kne private ker?
    ala kiter cter kat tempat laen je r

    ReplyDelete
  7. ala x kan ko xtaw aq gado ngn sape...??

    ReplyDelete

nak cakap pe???